Кубрат Пулев влиза в плановете на Джошуа, но не и преди 2020г.


Кубрат Пулев влиза в плановете на Джошуа, но не и преди 2020г.
Снимка: Guliver/GettyImages

2821 0

Един от мечтаните сблъсъци за всички фенове на бокса е този между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър. Това обаче едва ли ще се случи е идните месеци, тъй като Уайлдър преговаря с Тайсън Фюри за реванш помежду им, който най-вероятно ще е в края на април 2019 година.

Джошуа ще използва времето, докато се договори мач с Уайлдър или Фюри, да направи трите задължителни защити на поясите си във версиите IBF, WBА и WBO. Първият му съперник ще бъде Дилиан Уайт на 13 април на "Уембли", като датата и мястото вече са запазени.

Мениджърът на Джошуа - Еди Хърн, иска преди да се състои мач между него и Уайлдър или Фюри, той да изиграе три други двубоя, пише The Sun. Тук вече се намесва и името на Кубрат Пулев, тъй като  третият от тях ще е срещу българската звезда на професионалния ринг, като вероятността за такъв мач е в началото на 2020 г. След двубоя с Уайт ще проведе мача с Джарел Милър за защита на титлата си в WBA в края на 2019 г., като се очаква това да е американският дебют на Джошуа, по всяка вероятност в Лас Вегас. И след това, последен на опашката, идва и мачът с Пулев, който е задължителен претендент на титлата в IBF и такъв мач се очаква да се проведе в първите месеци на 2020 г.

Кобрата също наскоро говори за своите планове през идната 2019 година. Ето какво сподели родният боксьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички