Кобрата: Черепът ми се виждаше от аркадата


Кобрата: Черепът ми се виждаше от аркадата
Снимка: БГНЕС

3095 0

Българската звезда в бокса тежка категория Кубрат Пулев разкри колко лоша е била аркадата му, получена в боя срещу Богдан Дину в САЩ. Румънецът отвори раната над лявото око на Пулев в четвъртия рунд, но, въпреки проблемите, Кобрата го нокаутира в седмия рунд.

"Черепът ми се виждаше. Не знам как се получи. Вазелинът, който слагаме, не помогна. Но имам дебела и здрава глава. Кръвта влизаше в окото. Загубих около 30% от зрението си в този момент. Бършех се с ръкавицата. Дину се хвърли да ме убива, но довърших рунда", коментира Пулев пред "България Днес".

Боксьорът ни не отхвърли възможността да се бие по време на галавечерта на Тайсън Фюри през юни. Той посочи, че е на 95% сигурно, че следващият му мач ще е отново в САЩ.

"Не е изключено да е в Лас Вегас. От телевизията ESPN и промоутърите "Топ Ранк" бяха много очаровани от горещата публика. След мача стоях 30-40 минути да се снимаме. Имаше българи от всички краища на САЩ. Бяха дошли и от родината", заяви звездата. А кога според "Топ Ранк" трябва да е мачът за световната титла на Кубрат с Антъни Джошуа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички