Прави ли Пулев мачове у нас само за пари: Не взех и 10% от милиона, за който се пише


Прави ли Пулев мачове у нас само за пари: Не взех и 10% от милиона, за който се пише
Снимка: БГНЕС

4226 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев изхвърли в кофата всички слухове и злословия по свой адрес, свързани с желанието му да се бие в България. Не един и два са коментарите, че 3-кратният претендент за световтната титла на IBF в тежка категория използва умело патриотизма си, за да вземе повече пари от мачовете си в зала "Арена Армеец". Самият той обаче призна, че не е взел и 10% от тиражирания хонорар от 1 милиона паунда за двубоя срещу Хюи Фюри.

"Глупости са приказките, че съм взел милионите и няма да правя битки в България. Даже почти не съм на печалба от мача с Фюри тук, не съм взел и 10% от милиона, който се визира като хонорар", каза Пулев на летище "София", след като се прибра от САЩ, където подписа договор с "Топ Ранк". 

"Три мача трябва да направя следващата година, това е предостатъчно, приоритетно в САЩ и България.Ще има мачове в България, винаги съм го настоявал, парите не играят роля. Пак ще направя необходимото да има мач в България", отсече Кобрата.

До момента Кубрат Пулев се е бил 3 пъти на българска земя, печелейки всичките си мачове до момента - 1 нокаут и 2 победи след единодушно съдийско решение. Подробности за новия мениджър на Кубрат Пулев вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички