Кубрат Пулев даде допинг проба преди мача си с Букър


Кубрат Пулев даде допинг проба преди мача си с Букър
Снимка: БГНЕС

9725 0

Най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев обяви, че е дал поредната си допинг проба преди двубоя му с Райдъл Букър. Това обяви Кобрата във Facebok. Двубоят ще се проведе на 9 ноември в Калифорния. Сблъсъкът между двамата ще се проведе на бейзболния стадион, който е с капацитет около 11 000 души.

В тази битка Пулев залага статута си на задължителен претендент за световната титла във версия IBF. Ако не победи в нея, то ще изпусне шанса си за мач за световната титла.  При победа ще очаква на спокойствие победителя от мача между Антъни Джошуа и Анди Руис за световната титла.

"Този мач с Букър е много важен за мен, особено като се има предвид какво може да загубя. Аз съм заложил всичко! Знаете, че съм задължителен претендент за световната титла на IBF и чакам победителя от мача между Анди Руис и Антъни Джошуа. Не ме интересува кого от тях ще срещна в битката за световната титла, просто искам победителя и шанса за колана", заяви Пулев по-рано пред ESPN в подготовката на телевизията за събитието.

А какви са очакванията на Боб Аръм - промоутърът на Пулев, ако мачът за титлата е срещу Руис - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички