Кубрат Пулев: По-добър съм и от Фюри, и от Уайлдър


Кубрат Пулев: По-добър съм и от Фюри, и от Уайлдър
Снимка: Getty Images/Guliver

5610 0

Кубрат Пулев категоричено заяви, че може да победи всеки в тежка категория на световния бокс, споделяйки че е по-добър от Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, които изиграха шеметен двубой наскоро в Лос Анджелис.

Кобрата изрази мнение, че в момента на върха в бокса е изключително интересно, а той е готов да се бие с всеки. Още в следващия си мач ще се бие на американска земя срещу топ боксьор, като се надява скоро да се срещне и с Антъни Джошуа.

"След ерата Кличко сега е много интересно. Имаме 5-6 топ боксьори. Ще е много интересно. Аз съм тук, ще се бия тук. През следващата година ще се опитам да стана световен шампион тук. Джошуа, Фюри са добри боксьори. Тайсън, не Хюи. Защото аз победих Хюи Фюри, може би следващия път – Тайсън. И Джошуа, и Фюри са добри боксьори. Уайлдър също. Но няма толкова добра техника. Мисля, че аз съм по-добър", сподели Кобрата по време на представянето си като клиент на "Top Rank".

"Много съм щастлив да съм тук и да работя с „Топ Ранк”. Започвам да тренирам тук и мисля, че ще имаме голямо бъдеще заедно", добави  Кубрат Пулев. Вижте тук подробности за следващия двубой на Кобрата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички