Кубрат: Мачът с Джошуа може да бъде факт догодина


Кубрат: Мачът с Джошуа може да бъде факт догодина
Снимка: БГНЕС

6745 0

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев присъства на официалното представяне на автобиографичната книга на Христо Стоичков и говори както за познанството си с футболната легенда, така и за графика си през 2019 година, и двубоя за световната титла с Антъни Джошуа.

"Смятам, че догодина мачът с Джошуа ще е факт. Ще имам друг мач преди това, защото няма да го чакаме да благоволи. Ще имам един-два мача, които трябва да спечеля, естествено. Липсваше ми рингът много. Определено в мача ми с Хюи Фюри изигра роля, че не бях играл много време. Рингът ми липсваше и това доведе до по-пасивната ми игра, действах малко на сигурно. Искам сега да избегна това нещо преди Джошуа", добави Пулев.

Относно приятелството си със Стоичков:"Не може да кажа нещо по-специално, не сме се били и не сме играли футбол. Близки сме и той е един истински човек, много готин, прекалено откровен даже. Бях много малък и те играха на Световното, бях му фен от малък и за мое щастие, станахме приятели.

Много мачове си спомням, възхищавах се на хладнокръвието му, което е много голямо качество. Боксьорите имат такъв хъс като неговия. Малко или много Пулеви сме написали вече историята и се надявам да донеса световната титла в България, за да завършим историята".

Въпреки че все още няма официално потвърждение дали ще има сблъсък между Кобрата и Джошуа медийният гигант ESPN оцени шансовете на българина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички