Критичният момент: Тежкият удар в главата, след който Пулев едва оцеля (ВИДЕО)


Критичният момент: Тежкият удар в главата, след който Пулев едва оцеля (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

14111 0

Големият български боксьор и един от най-елитните състезатели в световния бокс - Кубрат Пулев, доказа статута си на един от най-добрите в тежка категория, след като разпиля Хюи Фюри в зала "Арена Армеец" и спечели битката с британеца, въпреки че трябваше да премине през пълните 12 рунда.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КУБРАТ ПУЛЕВ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Един единствен съдия даде по-близка оценка между двамата (115-113), докато за останалите рефери нямаше никакво съмнение за разликата между двамата (117-111 и 118-110). Но в рунд №8 имаше един много, много опасен момент за Кубрат Пулев.

В един от редките случаи, в които Фюри издебна Кобрата да отвори по-широко гарда си, британецът веднага контраатакува и съумя да вкара здраво дясно кроше в лицето на българина, което извади родния представител от равновесие за няколко секунди. Треньорът Ули Вегнер се хвана за главата, а след това Фюри засипа истинска канонада Пулев, но той вече бе затворил гарда си, успя да се измъкне и да стабилизира представянето си. След това той спечели всички останали рундове.

12 ИЗПЕПЕЛЯВАЩО СЕКСИ КАДЪРА НА ГАДЖЕТО НА ПУЛЕВ

Ето и видео от опасната ситуация, а след това може да видите как Кубрат Пулев отвори адска аркада на Фюри (ВИДЕО):

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички