Кобрата хапе: Мач с Тайсън Фюри ще е велик, но съм много по-добър от него


Кобрата хапе: Мач с Тайсън Фюри ще е велик, но съм много по-добър от него
Снимка: Getty Images/Gulliver

11132 0

Претендент №1 на IBF за титлата в тежка категория Кубрат Пулев не се притесни да покаже самочувствие в минутите след страхотната победа на Тайсън Фюри над Том Шварц. Както е известно, българинът беше в "MGM Grand", за да гледа битката на линейния шампион, а след това не се притесни да се закани на британеца, заявявайки че е много по-добър боксьор от него.

"Ако се бия с Тайсън, мачът ще бъде велик - много голяма битка. Мисля обаче, че съм много по-добър от Фюри и това, което видяхме срещу Шварц, е нищо. Не бях впечатлен - единият опонент просто не беше нищо особено", каза Пулев пред камерата на "The Fight Hub". Именно Кобрата е основен фаворит за следващ съперник на Фюри.

Пулев също така не смята, че Фюри е вдигнал нивото си в сравнение с мача срещу Дионтей Уайлдър и беше категоричен, че Том Шварц не е боксьор от класа и представянето на британеца не може да бъде считано за впечатляващо заради посредствеността на опонента.

"Не бях впечатлен от представянето на Фюри. Съперникът му беше много слаб, а мачът беше като спаринг, много лек двубой. Не успяхме да видим колко се е подобрил Фюри. Когато имаше слаб опонент, всеки изглежда много впечатляващ. Това може да заблуди феновете, но не и мен.

Не мисля, че се е подобрил. Изглеждаше така, както срещу Уайлдър, може би малко по-добър, защото мислеше повече", допълни Пулев. Българинът беше помолен да коментира и друг от големите боксьори в тежка категория, като даде сензационна прогноза за реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис (вижте подробности в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички