Кубрат Пулев предсказа шокиращ развой на реванша Антъни Джошуа - Анди Руис


Кубрат Пулев предсказа шокиращ развой на реванша Антъни Джошуа - Анди Руис
Снимка: Guliver/GettyImages

14353 0

Кубрат Пулев беше в Лас Вегас, където гледа на живо зрелищната победа на Тайсън Фюри над Том Шварц в едва два рунда. Логично, един от големите боксьори в тежка категория беше и един от най-желаните представители за интервюта около битката.

Българинът беше помолен за коментар относно голямата сензация в бокса преди две седмици, когато Джошуа загуби от Анди Руис. Кобрата сподели, че е останал много изненадан от видяното, а в същото време даде и изненадваща прогноза за реванша.

"Много интересен беше мачът Руис - Джошуа. Страхотна битка и голяма изненада. И за мен изненадата беше много сериозна. Ще видим какво ще ни покаже бъдещето и кога ще се бия за титлата на IBF. Ако има реванш, Джошуа отново ще загуби. Руис не е удобен за британеца. Този стил, този боксьор просто са проблемни за Джошуа", сподели най-добрият български боксьор пред "Fight Hub".

Пулев не е единственият боксьор с подобно мнение, като Дионтей Уайлдър също вярва, че Джошуа ще загуби реванша.  А какво е мнението на Пулев за победата на Фюри и предстоящ мач между двамата четете в този материал!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички