Кобрата: Момчето се беше подготвило, почиваме и продължаваме напред


Кобрата: Момчето се беше подготвило, почиваме и продължаваме напред
Снимка: БГНЕС

4745 0

Боксовата звезда на България Кубрат Пулев беше очаквано емоционален след победата, която постигна тази сутрин българско време в Коста Меса, САЩ. Той нокаутира румънеца Богдан Дину, въпреки аркадата, която съперникът му отвори в етап от мача.

"Не беше лесно, момчето се беше подготвило. Знаеше какво и как правя. Не успя да пласира много добри удари, но имаше някакви попадения, които ме затрудниха на моменти. Но важното е, че преодолях тази аркада, която се получи. Това е бокс все пак и се получават такива неща. За моя радост кътменът успя да затвори аркадата. Това му е работата на него и затова взима такива пари. Радвам се, че всичко стана както трябва. Естествено, трябваше да проявя коравост, да продължа моята игра и даже напротив - да го притисна още повече. Смятам, че успях и закономерно го нокаутирах", коментира Пулев в ефира на "Диема Спорт".

"Видяхте един прецедент, който никога през живота ми не ми се беше случвал, но аз не губех търпение, защото понякога това, което се опитва да ни прави мръсно, всъщност ни прави по-хубаво и ни прави по-големи. Така че никога не съжалявайте за нищо и бъдете над нещата", добави боксьорът.

"Благодаря на всички зад екраните, които са се радвали на моята победа. Благодаря и на тези които са искали да не победя. За съжаление, ги разочаровах. Обичам всички, които бяха зад мен и в този ранен час са били будни и са гледали мача. Благодаря на българската публика, която беше тук. Всички бяха пощурели и обезумели от удоволствие и кеф", каза още Кубрат.

Звездата коментира и близките си планове. "Планираме да продължаваме да се развиваме и аз, и брат ми, за да можем да постигнем нашите цели и да довършим това, което сме започнали. С всеки изминал мач се чувствам по-добре, по-усъвършенстван, по-прецизен, по-добър. Аз съм готов да изляза в мач за титлата. С всеки следващ мач се усъвършенствам и обогатявам. В следващите месеци ще починем малко, а после продължаваме напред", сподели той. Защо промоутърите му не биха искали да му организират бой с Тайсън Фюри - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички