ВИДЕО: Нокдауните на освирепелия Кубрат Пулев, с които прекрати мечтите на Дину


ВИДЕО: Нокдауните на освирепелия Кубрат Пулев, с които прекрати мечтите на Дину
Снимка: Оф. сайт на Кубрат Пулев

16395 0

Първият мач на Кубрат Пулев в САЩ определено не разочарова феновете на световния бокс, след като те станаха свидетели на почти всичко, което може да се случи в един двубой. Кобрата успя да спечели след нокаут в 7-ия рунд, но жестоката аркада, която се отвори над окото му в 4-ия рунд, постави под съмнение неговата победа.

Именно тя обаче "вдъхнови" невероятния обрат на Кубрат Пулев, който беше постигнат изцяло в 7-ата част на срещата. Той откри рунда, притискайки съперника си във въжетата. В този момент той нанесе първия си нокдаун, но заради удар, нанесен след като Дину се е озовал на земята, Пулев беше санкциониран с една точка. Ето и първия нокдаун:

При втория нямаше никакви съмнения. Кубрат нанесе два тежки удара в главата на Дину, който клекна и се подпря на едното си коляно в опит да избяга от удари - втори нокдаун, след който Дину се изправи малко преди да изтече отброяването на съдията: 

При третия нокдаун съдията дори не си направи труда да отброява, а директно прекрати двубоя, отсъждайки победа на Пулев с нокаут.

27-ата победа на Кубрат Пулев безспорно беше впечатляваща, но не мина и без проблеми, след като Богдан Дину отвори адска аркада над окото на Кобрата (видеото вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички