Какви суми ще приберат Фюри и Шварц от боя помежду си?

Тайсън Фюри се завръща на ринга тази нощ, след като в последния си двобой завърши наравно с Дионтей Уайлдър. Негов съперник ще е германеца Том Шварц.  Двамата ще се изправят един срещу друг в 12-рундов сблъсък в “Ем Джи Ем Гранд” в Лас Вегас.

Срещата трябва да започне около 5 часа сутринта, наше време, като ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg. Двамата ще приберат и доста солидни суми от боя, като по-доволен ще остане считаният за фаворит Фюри.

Фюри със сериозна закана към Шварц, за да изпрати послание към Джошуа и Уайлдър

Бившият световен шампион Тайсън Фюри отправи сериозна закана към Том Шварц, срещу когото ще се изправи тази нощ в Лас Вегас. Британецът заплаши, ...

Британецът ще прибере малко над 13 млн. долара, като голяма част от сумата идва от сделката му с промоутърите Top Rank и ESPN като притежател на телевиионните права за двубоите му. Сумата, която ще прибере от самия двубой е около 1 млн. долара. Фюри обяви преди двубоя, че няма да допусне изненада като Антъни Джошуа и смята да победи по категоричен начин. Съперникът му пък ще прибере доста по-малко - общо около 1 млн. долара. Боят между двамата не е с цената на пояс или претендентска позиция за титла.

А каква е пълната промяна в теглото, която тялото на Тайсън Фюри премина през годините - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!