Избират между две страни за мястото на реванша Джошуа - Руис


Избират между две страни за мястото на реванша Джошуа - Руис
Снимка: Getty Images/Guliver

7677 0

Два са най-възможните варианти за място на провеждане на реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис. Става дума за САЩ или Великобритания, съобщава БГНЕС. Руис-младши иска реваншътда се проведе или отново в САЩ, или в неговата родина Мексико, призна треньорът на световния шампион по бокс при най-тежките Мани Роблес. Очаква се промоутърът на Джошуа Еди Хърн да приключи детайлите по втория мач между двамата до края на следващата седмица.

Най-вероятната арена на събитието ще бъде отново легендарната „Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк. От щаба на Руис нямат нищо против двубоят да се проведе там, където бе повален непобедения до онзи момент британец. Хърн пък твърди, че Джошуа е решен да пренапише историята, като се завърне с успех точно в меката на бокса. Има сериозна възможност срещата да се проведе и в Обединеното Кралство. Там възможните градове са Кардиф и Лондон.

"Имаме оферти от пет различни държави, но за мен решението ще бъде между САЩ и Великобритания. На Острова говорим за Кардиф, „Уембли" или „Тотнъм Стейдиъм". В САЩ нашата основна опция е „Медисън Скуеър Гардън". Антъни смята, че ще бъде специално да пренапише историята с победа там", коментира Хърн. А кои са възможните дати за мача вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички