Интересно: Джошуа трябва да се оттегли от бокса, ако държи да спази дадено обещание

Бившият световен шампион Антъни Джошуа трябва да се оттегли от бокса след поражението си от Анди Руис, ако спази обещанието, което даде преди двубоя. Британецът беше пратен 4 пъти в нокдаун и след технически нокаут загуби титлите си от 121-килограмовия мексиканец в най-сензационния мач в света на бокса от десетилетие насам.

На пресконференцията преди двубоя AJ си спомни за епичната битка с Владимир Кличко, в която му отне световните титли. Джошуа претърпя много трудни момента на ринга тогава, но в крайна сметка успя да събере и да победи. Само преди няколко дни обаче заяви, че ако трябва да изживее още една подобна вечер ще се оттегли от бокса.

Как загубата на Антъни Джошуа обърка плановете на Кубрат Пулев?

Анди Руис е новият световен шампион в тежка категория след сензационната му победа срещу Антъни Джошуа. Мексиканският боксьор сътвори едно от най...

"Тогава дори нямаше много техника в този мач, а само бой. Имаше един от тези моменти, в които трябваше да се съвземеш след ударите и да станеш. Научих се, че съм прекалено тежък за тежка категория, но след това разбрах как да се движа. И най-важното, тогава казах на треньора си, че ако трябва да понесе още една такава битка - ще се откажа. Споделих му, че трябва да съм достатъчно добър, за да не се налага да преминава през ада отново", бяха думите на Джошуа. За негово съжаление отново ще трябва да се изправи в бой срещу Руис, за да си върне световните титли.

А какво сериозно предупреждение отправи Еди Хърн към Джошуа - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!