IBF прецаква Кобрата за мечтания мач заради ново зрелище Джошуа - Руис


IBF прецаква Кобрата за мечтания мач заради ново зрелище Джошуа - Руис

5947 0

На Кубрат Пулев май ще му се наложи да почака повечко, за да се бие за световната титла на IBF в тежка категория. Прът в колелото на плановете му да се бие за мечтания колан ще сложи изненадващата загуба на Антъни Джошуа срещу Анди Руис вчера сутринта.

Най-близката световна титла, която подлежи на защита, е тази на WBO, но федерацията ѝ все още няма излъчен претендент, така че на преден план излиза именно IBF. Федерацията обаче е готова да даде на притежателя на титлата - Анди Руис, отсрочка, за да може той да проведе своя реванш срещу досегашния ѝ притежател - Антъни Джошуа. Информацията е на журналиста Майкъл Бенсън от talksport.com

Според "I Sport" мачът между Антъни Джошуа и българската звезда в тежка категория е трябвало да се състои до месец ноември. При необходимост обаче Руис ще получи отсрочка, заради къде-къде по-важния и чакан от феновете реванш срещу Джошуа. Вижте в този материал какви ужасни предвиждания за кариерата на британеца направи бившият световен шампион в полутежка категория Глен Маккрори.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


7 важни извода за Левски, които си направихме в двойната криза

Като отхвърлим коронавируса и глобалното му влияние върху спорта и футбола в България, у нас от началото на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама