"Антъни Джошуа приключи с големия бокс"

Два дни след мача между Анди Руис-младши и Антъни Джошуа, светът на бокса продължава да говори за тежката загуба, която британецът понесе. Той не само бе победен за първи път в професионалната си кариера, но и загуби титлите си в тежка категория, които сега са в ръцете на мексиканския му опонент.

Бившият световен шампион в полутежка категория Глен Маккрори вярва, че може с кариерата на AJ да бъде свършено. 

Загуби ли Джошуа нарочно? Конспирациите, които сочат, че мачът е уреден

Победата на Анди Руис срещу вече бившия световен шампион Антъни Джошуа е едно от най-сензационните събития в спорта през тази година. Това е най-...

"В момента той е на дъното. Беше победен от Анди Руис. Мисля, че с кариерата му е свършено. Не просто заради загубата, всеки може да загуби, но всичко свързано със съперника му може да му повлияе изключително негативно. 

ДЖОШУА VS РУИС - КАК ИЗГЛЕЖДАТ ДВАМАТА ПРЕЗ 2012 ГОДИНА (СНИМКА)

Интересно: Джошуа трябва да се оттегли от бокса, ако държи да спази дадено обещание

Бившият световен шампион Антъни Джошуа трябва да се оттегли от бокса след поражението си от Анди Руис, ако спази обещанието, което даде преди дву...

Анди Руис не е атлет от елита. Той не е величие в тежката категория. Той няма да се превърне в икона или легенда, но той е здраво момче, което използва чудесно своя шанс. Трябва да кажа браво на Анди Руис. Антъни Джошуа предаде себе си и родината си. Ако изпуснеш нещата от контрол, е логично да загубиш. Просто е", сподели бившият носител на титлата на IBF.

Още по темата

Please select answer!