Хюи Фюри пак хленчи: Без аркадата щях да набия Пулев

Британският боксьор Хюи Фюри все още не може да преглътне загубата от Кубрат Пулев на ринга в София миналия октомври. Преди битката си срещу канадеца Крис Норад племенникът на Тайсън Фюри не пропусна да натърти, че ако не е била аркадата му, е щял да победи доста по-опитния българин.

"Да се бия с националния герой Пулев в България, далеч от моята зона на комфорт, осигурява опит, който не можете да си купите. След отварянето на аркадата в първия рунд, не можех да обърна цялото си внимание на битката, не можех да покажа на какво съм способен", жалва се Фюри.

Хюи Фюри: Ако не беше аркадата, не бях далеч от победата

Съперникът на Кубрат Пулев в голямата битка снощи - Хюи Фюри, показа малко арогантност в опита си да обясни своята загуба срещу българина. Британ...

"Първоначално лекарят каза: "Само още един рунд". Паниката нахлу и аз нападнах като маниак. Това ме измъчваше. Просто нямах шанс. Все още съм уверен, че без аркадата спокойно щях да бия Кубрат", допълни британецът. Баща му Питър пък разкри, че са се опитвали да отложат мача с Пулев точно заради аркадата. Вижте подробности в този материал.

Още по темата

Please select answer!