Хърн: Уайлдър първо трябва да се бие с Джошуа, а после да дава реванш на Фюри


Хърн: Уайлдър първо трябва да се бие с Джошуа, а после да дава реванш на Фюри
Снимка: Getty Images/Guliver

3356 0

Британският промоутър Еди Хърн е на мнение, че приоритет на Дионтей Уайлдър трябва да бъде мач с Джошуа, а не реванш с Тайсън Фюри. По-рано през седмицата американецът подчерта, че единственото, което го интересува в момента, е нов двубой с Фюри.

"Има реванш между Уайлдър и Фюри, който е възможно да се състои. Но ако Уайлдър наистина иска да бъде безспорен световен шампион в тежка категория, той трябва да излезе в следващия си мач срещу Джошуа. В противен случай - всички ние може да "изпуснем кораба", смята Хърн.

Британският промоутър отказа да коментира на какъв етап са преговорите с щаба на Уайлдър. Хърн за последно даде пояснения около преговорите преди мача на Фюри и Уайлдър, като тогава разкри и за планираните цели два мача между американеца и Джошуа.

"Няма да говоря за преговорите, които водим в момента. Ще запазя спокойствие и ще направя всичко по силите си да проведем този мач в тежка категория. Това е целта, винаги тя е била приоритет и това е планът", добави още Хърн.

Междувременно съдията на мача Уайлдър - Фюри призна, че е отброявал по-бавно при нокдауна на британеца. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички