Готов ли е Тервел да се изправи на ринга срещу Кубрат Пулев?


Готов ли е Тервел да се изправи на ринга срещу Кубрат Пулев?
Снимка: БГНЕС

17345 0

Българският боксьор в полутежка категория Тервел Пулев заяви, че няма амбиции да влиза в тежка категория и така някой ден да се изправи на ринга срещу своя брат Кубрат. Причината за това е, че по-малкият от братятат Пулеви няма необходимия ръст за категорията, в която се състезава Кобрата.

"В различни категории сме, нямам нужния ръст и нужните килограми за тежка категория. Висок съм 187 см., а трябва да съм около 195", коментира Тервел в ефира на "Дарик радио".

Той добави, че с Кубрат нямат за цел да се превръщат в институция в бокса като братята Кличко. "Не ни е цел да станем като тях, това при нас е един път, начин на живот, идеология", призна Пулев. Той призова сънародниците ни да създават семейства, защото България изчезва.

"Колкото и да ни коства, трябва да създадем деца. те трябва да бъдат възпитавани. Не трябва да слушаме другите, трябва да имаме самочувствие. Не сме случайни", убеден е той. Вижте в този материал какво постижение записа той със спечелването на интерконтиненталната титла на WBA (Световна боксова федерация).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички