Фюри си спомни за загубата от Паркър и посочи какво се е променило за боя му с Кубрат

Хюи Фюри, който тази вечер ще се изправи срещу Кубрат Пулев в зала "Арена Армеец", си спомни за боя си срещу Джоуюеф Паркър. Тогава Фюри загуби, а сега коментира и какво се е променило за него от тогава. 

"Умея много по-добре да се съсредоточавам и имам много по-голяма психическа устойчивост от боя ми с Паркът. Сега съм различен човек, с годините мисленето ти се променя и съм много по-гладен за успехи, и за това да стигна до топ ниво", заяви Фюри пред ESPN. 

Кубрат Пулев обясни пред SportLive на какво се дължи физическата му трансформация

Едва ли някой не е забелязал феноменалната физическа форма на Кубрат Пулев. Той е отслабнал със 7 килограма в сравнение с последния си двубой сре...

"Не съм се чувствал толкова добре подготвен психически и физически, и съм готов да изляза и да победа. Не може да си позволиш да подцениш Пулев. СМятрам обаче, че този бой дойде в правилния момент за мен. Времето, в което той бе далеч от ринга може и да не е в помощ.

ПАРИТЕ, ЗА КОИТО ЩЕ СЕ БОКСИРАТ ПУЛЕВ И ФЮРИ

Аз обаче със сигурност няма да го улесня. Скоростта ми определена ще е по-добра за човек с подобни размери. За всичко сме подготвени, ще бъда готов, за каквото и да ми предложи. Младостта, способностите и жаждата за успех ще ми помогне да спечеля срещата", допълни още той за двубоя тази вечер.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

Още по темата

Please select answer!