Фюри си спомни за загубата от Паркър и посочи какво се е променило за боя му с Кубрат


Фюри си спомни за загубата от Паркър и посочи какво се е променило за боя му с Кубрат

911 0

Хюи Фюри, който тази вечер ще се изправи срещу Кубрат Пулев в зала "Арена Армеец", си спомни за боя си срещу Джоуюеф Паркър. Тогава Фюри загуби, а сега коментира и какво се е променило за него от тогава. 

"Умея много по-добре да се съсредоточавам и имам много по-голяма психическа устойчивост от боя ми с Паркът. Сега съм различен човек, с годините мисленето ти се променя и съм много по-гладен за успехи, и за това да стигна до топ ниво", заяви Фюри пред ESPN. 

"Не съм се чувствал толкова добре подготвен психически и физически, и съм готов да изляза и да победа. Не може да си позволиш да подцениш Пулев. СМятрам обаче, че този бой дойде в правилния момент за мен. Времето, в което той бе далеч от ринга може и да не е в помощ.

ПАРИТЕ, ЗА КОИТО ЩЕ СЕ БОКСИРАТ ПУЛЕВ И ФЮРИ

Аз обаче със сигурност няма да го улесня. Скоростта ми определена ще е по-добра за човек с подобни размери. За всичко сме подготвени, ще бъда готов, за каквото и да ми предложи. Младостта, способностите и жаждата за успех ще ми помогне да спечеля срещата", допълни още той за двубоя тази вечер.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама