Фюри: Исус Христос ме изправи на крака след нокдауна


Фюри: Исус Христос ме изправи на крака след нокдауна
Снимка: Getty Images/Guliver

3706 0

Британският боксьор в тежка категория Тайсън Фюри направи любопитен коментар за това, че успя да се изправи на крака, след като Дионтей Уайлдър го прати в нокдаун в 12-ия рунд на мача помежду им. Както е известно, съдиите решиха изходът на мача да бъде равенство, с което ощетиха Фюри.

"Как се изправяш след нокдаун? Не знам. Единственото обяснение е, че Исус Христос ме вдигна на крака в този момент. Изобщо не знам дали съм бил в безсъзнание, не знам какво се случи. Но, хей, аз съм линейният шампион, и то не е за нищо! Линейните шампиони се изправят и продължават да се борят. Аз съм единственият линеен шампион, който се представя толкова добре след такова отсъствие, всички останали са били много зле”, коментира британецът на пресконференция след мача.

ВИЖТЕ СЪДИЯТА, КОЙТО ОГРАБИ ЖЕСТОКО ТАЙСЪН ФЮРИ ОТ ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА В САЩ
 

ВИЖТЕ СЪДИЯТА, КОЙТО ОГРАБИ ЖЕСТОКО ТАЙСЪН ФЮРИ ОТ ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА В САЩ

"Няма обаче да стоя пред вас и да се оплаквам като бебе, но мисля, че спечелих битката. Феновете ще преценят, но няма и да омаловажавам постигнатото от Уайлдър, защото той е достоен шампион. Уважавам го много, видяхте го след последния гонг. И двамата се постарахме много и дадохме всичко от себе си и се надявам феновете да са се насладили също толкова много", каза още британецът.

"Разбирам защо Джошуа отказа да се бие с Уайлдър, той не иска да бъде около тази дясна ръка. Разбирам го, защото я усетих тази вечер. Уайлдър има динамити в ръцете си. Аз не съм особено лесен за удряне, но той го направи няколко пъти. Джошуа не може да се движи като мен и ще получи дясна ръка в лицето си. Уайлдър е страхотен боец и смятам, че е най-силно удрящият в историята на тежка категория”, заключи бившият световен шампион.

Вижте тук забавната реакция на Уайлдър, когато разбра, че ударът му не е нокаутирал съперника му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички