Фюри: Антъни Джошуа е свършен за бокса и няма да се завърне на върха


Фюри: Антъни Джошуа е свършен за бокса и няма да се завърне на върха
Снимка: Guliver/GettyImages

4391 0

Антъни Джошуа е свършен за бокса и няма да се завърне на върха, след като загуби световните си титли в тежка категория срещу Анди Руис, заяви бившият носител на поясите Тайсън Фюри. „Циганският крал" заяви това само няколко дни преди двубоя си в Лас Вегас срещу германеца Том Шварц. Според него в двубоя с Руис Джошуа ясно е показал, че не иска да бъде на ринга.

„Когато веднъж си показал, че не искаш да си ринга, после е много трудно да се завърнеш. Случвало се е с много боксьори и не мисля, че той ще успее да се върне. Свършен е. Попитайте всеки елитен треньор, който е отдавна в занаята. Когато Джошуа влезе на ринга, аз видях, че не иска да бъде там", заяви в типичния си стил Фюри.

„Точно в кой свят той може да ме победи? Какво виждат хората? Физически Джошуа изглежда супер и може да тренира повече от всички във фитнеса, но това не е важното. Най-добре подготвените боксьори за последните 20 г. - Кличко и Джошуа, бяха победени от двама дебеланковци", коментира още Фюри, визирайки своя успех над Кличко преди четири години и шокиращата победа на Руис над Джошуа на 1 юни.

Междувременно Еди Хърн призна, че Джошуа не помни нищо от третия рунд на мача срещу Руис (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички