Eди Хърн: Джошуа не помни нищо от третия рунд срещу Руис

Британският промоутър Еди Хърн призна, че неговият клиент и доскорошен световен шампион в тежка категория - Антъни Джошуа, няма и помен от третия рунд на мача срещу Анди Руис, при който британецът загуби и четирите си пояса след технически нокаут.

"Джошуа не помни нищо от третия рунд", заяви Еди Хърн. Припомняме, че една от версиите за изненадващата загуба на Джошуа бяха съмнения за получено сътресение по време на спаринг, в който световният шампион е бил нокаутиран. Тази версия бе потвърдена и от американския спортен коментатор Джо Роган.

ВИДЕО: Джошуа излезе по улиците на Ню Йорк - ето как го посрещнаха феновете

Детронираният супер шампион в тежка категория на световния бокс - Антъни Джошуа, продължава да запазва присъствие на духа след шокиращата си загу...

Еди Хърн добави още, че в предстоящия реванш нова загуба за Джошуа би довела до тежки последствия, а Антъни ще трябва да преосмисли боксовата си кариера. Анди Руис вече заяви, че е готов да даде реванш на своя съперник.

Междувременно американският боксьор Дионтей Уайлдър посочи своя фаворит за реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис (подробности четете тук).

 

Още по темата

Please select answer!