Факторът "страх" повлия на Антъни Джошуа при дебюта му на ринга в САЩ


Факторът "страх" повлия на Антъни Джошуа при дебюта му на ринга в САЩ
Снимка: Getty Images/Guliver

13818 0

Сензацията е факт! Антъни Джошуа загуби титлите си в тежка категория и допусна първа загуба в професионалната си кариера по бокс. Британецът загуби с технически нокаут от Анди Руис - младши късно снощи в САЩ.

Бивши и настоящи боксьори, сред които Тони Белю, Карл Фрох и Джони Нелсън се обединиха около твърдението, че дебютния мач на Джошуа зад Океана е повлияло на развоя на срещата. Всички те са на линия, че в главата на AJ е имало огромна доза страх и това е довело до изненадващото поражение от мексиканския боксьор.

"Не мисля, че Джошуа е подценил Руис. Просто смятам, че до сега AJ не е имал факторът "страх" в мачовете си, тъй като се боксираше само пред собствена публика. Ако се биеше с Дионтей Уайлдър, дали щеше да се бие така? Едва ли, той има различни тактики за мачовете", сподели Белю. 

"Този фактор "страх" просто седи там, няма значение колко концентриран си. Когато съперникът се смени в последния момент, това ти влияе, няма как. Не очаквах това, никой не го очакваше", допълни Нелсън.

КАКВО КАЗА ТАЙСЪН ФЮРИ ЗА ЗАГУБАТА НА ДЖОШУА?

"Когато свали Руис в третия рунд, трябваше да тръгне и да опита да го свали още един път. Вместо това той стана пасивен и скоро сам се озова на земята", смята Фрох.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички