Еди Хърн: Ако Джошуа загуби реванша, ще трябва да преосмисли боксовата си кариера

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, е на мнение, че ако Джошуа претърпи нова загуба в реванша срещу Анди Руис, то кариерата на британеца ще изпадне в тежка ситуация. Хърн подчерта още, че Джошуа е бил твърде уверен в успеха си срещу Руис, което му е изиграло лоша шега.

"В момента Джошуа е без коланите си, но има възможност да си ги върне обратно. Ако той загуби втория мач, това няма да е края на кариерата му, но те кара да преосмислиш кариерата си - и това се случва много преди момента, в който очакваме да се случи", заяви Хърн.

Потвърдено: Джошуа е излязъл срещу Руис след нокаут по време на спаринг

Една от хипотезите около изненадващата загуба на Антъни Джошуа от Анди Руис - получен нокаут по време на спаринг точно преди големия мач, бе потв...

"Увереността на Руис най-вероятно ще скочи до тавана, докато Джошуа едва ли ще бъде толкова уверен, колкото в първия мач. Мисля, че Антъни може би беше твърде уверен в себе си. Това, което видяхме, бе един от най-големите трусове в световния бокс в тежка категория. Но също така станахме свидетели на страхотен мач, сега всичко зависи от Антъни", добави още Хърн.

Междувременно американският боксьор Дионтей Уайлдър посочи своя фаворит за реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис (подробности четете тук).

 

Още по темата

Please select answer!