Джошуа отговори категорично на прогнозата на Фюри, че Уайлдър ще го нокаутира


Джошуа отговори категорично на прогнозата на Фюри, че Уайлдър ще го нокаутира
Снимка: Guliver/GettyImages

3845 0

Голямата уста на Тайсън Фюри отново се превърна в тема №1 в световния бокс, след като Краля на ромите обяви, че Дионтей Уайлдър не просто би спечелил двубой срещу Антъни Джошуа, а дори ще го нокаутира във 2-ия рунд. Феновете на спорта веднага започнаха да коментират темата, като се стигна до там, че само ден след думите му Ей Джей беше помолен за коментар по темата. 

В типично дипломатичен стил, Джошуа припомни, че неговият сънародник винаги греши за прогнозите си, свързани с неговите мачове, и не придаде особена стойност на думите му, свързани с потенциалната битка между Антъни и Уайлдър

"Той заложи на Чарлз Мартин да ме бие. След това каза, че и Джоузеф Паркър ще ме бие. Малко е неточен в прогнозите, пък и постоянно си мени мнението. Фюри прави и говори това, което си иска - просто е такъв. Помните ли, че каза, че е говорил с Конър МакГрегър по телефона? Това също е лъжа", каза Антъни Джошуа за британския си опонент. 

Въпреки че британецът ясно показа, че бленува за двубой срещу Дионтей Уайлдър, а и въпреки думите на Фюри срещу него, Джошуа подчерта, че иска Тайсън да спечели срещу американеца в двубоя им на 22-и февруари. 

"Подкрепям Фюри, разбира се. Просто си представете какво ще значи за местните хлапета да могат да гледат мач за абсолютен световен шампион точно под носа им. Ще е страхотно, ако се изправя срещу Фюри в Обединеното кралство за подобен двубой", сподели Джошуа относно възможността да се бие в изцяло британски сблъсък срещу един от най-интересните боксьори на нашето време. 

Междувременно продължава драмата за това кой ще е следващият двубой на Антъни Джошуа, който проговори ще се бие ли с Пулев, или с Усик (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички