Джошуа избухна срещу Милър: Удря като приказна фея!


Джошуа избухна срещу Милър: Удря като приказна фея!
Снимка: Getty Images/Guliver

2279 0

Шампионът в тежка категория на WBO, WBA, IBF и IBO - Антъни Джошуа, се закани на бъдещия си съперник Джарел Милър. Американецът блъсна грубо британската звезда на първата им пресконференция относно предстоящата битка между двамата.

"За човек, който тежи 300 фунта, той удря като фея от приказките. На 1 юни ще има шоу. Елате и го вижте с очите си. Аз не играя ролята на гангстер. Аз наистина нокаутирам хора, само вижте малките му ръчички. Това е първият път, в който Милър ще продаде шоу, но то е благодарение на мен. Разбира се, той мисли за мен по цял ден и гледа моите боеве, но това не е достатъчно. Фюри го прати в нокдаун седем пъти, той има най-мекия удар в нашата дивизия", коментира Джошуа, цитиран от "Boxing Scene".

ЯСНО Е ДАЛИ ЩЕ ИМА НОВ МАЧ МЕЖДУ КЛИЧКО И ДЖОШУА

"Възнамерявам да пребия този човек, по дяволите. Той злоупотребява с наркотици. Като цяло, Милър дойде в нашия спорт от кикбокса. Смятам да го нокаутирам. Джарел, къде е майка ти? С това ти давам възможност да ѝ платиш наема. Тя ще дойде тук и ще наблюдава истинска шампионска битка. Джарел Милър е една малка кучка. Ще му затворя устата с юмруци", допълни звездата.

По-рано и Милър използва майката на Джошуа, за да го ядоса. Вижте какво му каза в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички