Джошуа избухна: След Руис ще се боксирам с някой от кръчмата, нали така е модерно?


Джошуа избухна: След Руис ще се боксирам с някой от кръчмата, нали така е модерно?
Снимка: Getty Images/Guliver

4377 0

Сензационно загубилият наскоро бивш шампион Антъни Джошуа скоро ще получи шанс да си върне титлите на IBF, WBO, WBA и IBO в мач срещу Анди Руис, но въпрос за бъдещите му планове го изнерви сериозно. Оказа се, че британецът следи внимателно какво правят неговите съперници и се подигра с избора им на съперници.

"Дали ще дам реванш на Руис, ако спечеля? Не - ще се бия с някой човек от кръчмата. Нали сега така правят всички в тежка категория? За какво ми е сериозен съперник? Ще се бия с някой слабак", ядоса се Джошуа и беше помолен да уточни дали думите му са насочени към Тайсън Фюри, който в последните 3 години се е бил веднъж с Дионтей Уайлдър и в още 3-4 двубоя, в които съперниците му бяха абсолютни анонимници.

"Четете между редовете и го разбирайте както искате. И, когато ме питате с кого ще се бия след мача, ще ви отговоря така - с когото си поискам. Не ми говорете нито за Фюри, нито за Уайлдър. Както искате може да го премете - такова е положението в тежка категория", още по-категоричен беше Джошуа.

"Трябва да можеш да четеш между редовете, човече. И когато ме попитате с кого ще бъде следващия ми двубой, ще ви отговоря, че ще се бия, с когото поискам. Не ми говорете нито за Уайлдър, нито за Фюри. Приемете го както искате, такава е ситуацията в тежка категория", завърши Джошуа. Той говори и откровено за отношенията му с Тайсън Фюри (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички