Джарел Милър провокира Джошуа: Той е идеалната... кукла Барби


Джарел Милър провокира Джошуа: Той е идеалната... кукла Барби
Снимка: Getty Images/Guliver

3228 0

Американският боксьор Джарел Милър се присмя на своя опонент в следващия си мач - Антъни Джошуа. Боксьорът с прякор "Голямото бебе" оприличи британеца на кукла Барби.

"Той не е Майк Тайсън, нито е Ридик Боу, но владее неприятен ъперкът, има прилична дясна ръка и се движи добре. Няма нито едно нещо, което да прави много добре. А, има едно нещо - изглежда добре, той е идеалната кукла Барби", заяви Милър пред EsNews.

Според него британската звезда няма как да е лицето на бокса в момента, нищо, че е популярен и успява да напълни 90-хилядна арена.

ESPN ОБЯВИ ДАТАТА НА БОЯ МЕЖДУ АНТЪНИ ДЖОШУА И ДЖАРЕЛ МИЛЪР

"Той е лице на британския бокс и в някаква степен е лице на тежка категория, но не е лице на бокса. Много хора в Америка не знаят за него. Говорейки за лицето на бокса, трябва да се говори за Мейуедър, Оскар Де Ла Оя, Мани Пакиао. Той е голямо име, не ме разбирайте неправилно, но все още не е лицето на бокса. Той е един от главните в тежка категория, но при споменаването му се сещаме за Дионтей Уайлдър, а когато говорите за Уайлдър, се сещаме за Тайсън Фюри. Сега има три големи имена в тежка категория", посочи американецът. А защо "Голямото бебе" се отказа от бой с Кубрат Пулев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички