ESPN обяви датата на боя между Антъни Джошуа и Джарел Милър


ESPN обяви датата на боя между Антъни Джошуа и Джарел Милър
Снимка: Getty Images/Guliver

1959 0

Световният шампион в тежка категория във версии WBA Super, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа ще се изправи срещу втория в класацията на WBA  Джарел Милър, съобщи ESPN.

Още преди няколко седмици стана ясно, че боят между двамата ще бъде в началото на юни, но според изданието датата вече е избрана и ще бъде в първия ден на юни. Срещата ще бъде в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк. Официално договорът още не е подписан, но представители на американеца и британеца вече са договорили всички детайли около двубоя.

Това ще бъде и дебют за Джошуа в Америка, тъй като до този момент световният шампион не приемаше предложения за бой в САЩ. Досега всичките му 22 мача при професионалистите са се провеждали във Великобритания. За Милър това ще бъде първи шанс да спечели шампионски пояс в кариерата си.

Освен това AJ ще получи рекорден хонорар от сблъсъка. Британската звезда ще прибере за мача 32 милиона долара. За сравнение: за предишната си битка - срещу руснака Александър Поветкин, Джошуа прибра 26 милиона долара.

Как се закани Милър на Джошуа и го вбеси с думите си - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички