Отказва се, завръща се, отказва се... завръща се!


Отказва се, завръща се, отказва се... завръща се!
Снимка: Guliver/GettyImages

3158 0

Въпреки че преди около два месеца Тайсън Фюри за втори път се отказа от професионалния бокс, сега "Краля на ромите" отново се готви за завръщане на ринга. Това обяви лично той в първото си интервю след втория отказ от спорта.

Британският боксьор, който нанесе първо поражение на Владимир Кличко от 9 години през 2015 година, имаше проблеми с наркотици и изпадна в дълбока депресия, преди да обяви в началото на 2017 година, че ще се подготвя за завръщане в бокса. Такова не последва след нова промяна на решението му, но сега той изглежда целеустремен в преследване на завръщане.

"Ако трябва да съм честен, доста трябва да отслабна. Само за две седмици отслабнах с два камъкa (бел.ред - около 12 килограма), така че нещата вървят много добре в момента", сподели Фюри пред BT Sport.

"Наистина обърнах живота си. Направих обратен завой и се чувствам много, много по-добре от преди. Започвам да се връщам към страхотните моменти. Отново се наслаждавам на тренировките. Далеч съм от завръщане, но определено съм на правилния път.

Наричат ме "Бумеранга", защото винаги се връщам. А мач срещу Джошуа е такъв, който хората искат да видят, а за мен ще е лесен, защото съм много, много добър", категоричен беше бившият шампион в тежка категория.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички