Дионтей Уайлдър: Джошуа е страхливец!


Дионтей Уайлдър: Джошуа е страхливец!
Снимка: Gulliver/GettyImages

3875 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър се изказа остро по адрес на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа. Уайлдър се появи в британско сутрешно предаване, за да говори за предстоящия си мач с Тайсън Фюри, но не пропусна да отправи реплики и към Джошуа.

Уайлдър не крие желанието си да се изправи срещу Джошуа, а мачът с Фюри най-вероятно ще се окаже последната стъпка към мечтания двубой. Запитан за евентуалния сблъсък с Джошуа, Уайлдър погледна право в обектива на камерата и отправи следното към Джошуа:

"Антъни Джошуа, ако успеем да доведем нещата до мач с теб, тогава ще видим кой е най-добрия и най-слабия в света. Един шампион, едно лице, едно име. Ти беше страхливец и го знаеш много добре. Всеки един от вашия щаб говори различни неща отново и отново. Вие манипулирате - вие си противоречите!"

Джошуа попита феновете си с кого искат да се боксира - какво отговориха те?

Антъни Джошуа успя да нокаутира руският боксьор Александър Поветкин само преди десетина дни, покачвайки броя на победите си на 22 (21 нокаута). Дионтей Уайлдър пък от своя страна ще се изправи на 1 декември, в Калифорния, срещу Тайсън Фюри, за да се определи кой ще бъде и следващия опонент на непобедимия до този момент Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички