Дилиън Уайт: Джошуа, ти загуби, защото не беше назобен както в Англия!


Дилиън Уайт: Джошуа, ти загуби, защото не беше назобен както в Англия!
Снимка: Getty Images/Guliver

18552 0

Британският боксьор Дилиън Уайт заяви, че бившият световен шампион Антъни Джошуа е загубил своя мач срещу Анди Руис, тъй като този път е излязъл на ринга, без да употребява забранени препарати. Поражението бе първо в професионалната кариера на звездата и се случи в дебюта му на американска земя.

"Битката беше в САЩ. Затова Джошуа просто не беше натъпкан с допинг така, както обичайно това се случва във Великобритания. В САЩ всичко е различно, там проверяват, там е УАДА", заяви Уайт.

"Вие самите вероятно сте чули как по време на мача Джошуа е попитал треньора си: "Защо се чувствам толкова зле?". Антъни, всичко това е, защото си бил чист. Работата е там, че във Великобритания е много по-лесно да се разреши използването на забранени препарати. А в САЩ се отнасят строго към това", допълни британецът.

Промоутърът на Джошуа Еди Хърн отрече тези твърдения. Той заяви, че клиентът му е един от най-често проверяваните спортисти и е бил тестван от УАДА и УКАД преди всичките му мачове във Великобритания. Хърн допълни, че звездата е преминал тест за допинг и в САЩ. А какъв изненадващ съвет даде Ленъкс Люис на Джошуа след загубата вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички