Чудесни новини: "Топ Ранк" спокойни за лиценза, вече готвят нов мач на Кубрат

От промоутърската компания на Кубрат Пулев - "Топ Ранк" са почти на 100% уверени, че този месец правата на българския боксьор да се състезава в САЩ ще бъдат възстановени. Поради това те вече организират нов мач на звездата ни в тежка категория, съобщава "Las Vegas Sun".

Новината пред изданието са обявили от "Топ Ранк". Мачът на Пулев срещу неназован към момента съперник ще бъде през есента, отново в САЩ, най-вероятно в Лас Вегас. Наградният фонд от битката ще бъде доста сериозен, издава изданието.

Страхотни новини за Кубрат Пулев: Вече може да се боксира свободно

Страхотни новини "долетяха" от Америка за боксьор №1 на България Кубрат Пулев. Българинът вече е свободен да се боксира в Калифорния, след като е...

Както е известно, на 22 юли ще ще има ново заседание на Калифорнийската атлетическа комисия, на което се очаква правата на боксьора да бъдат възстановени. Причината за този оптимизъм е, че българинът мина всички предписания за обучението срещу сексуалния тормоз, а ръководителят на единия му курс обяви, че е доволен от резултата. Вижте подробности в този материал.

Още по темата

Please select answer!