Букър: Учил ме е треньорът на Кличко, Пулев не се е бил с изкусен боксьор като мен


Букър: Учил ме е треньорът на Кличко, Пулев не се е бил с изкусен боксьор като мен
Снимка: Instagram

17433 0

Американският боксьор Райдъл Букър на свой ред показа високо самочувствие преди мача срещу Кубрат Пулев във Фресно в неделя, в ранните часове на деня. Той заяви, че е имал общ треньор с легендата Владимир Кличко, който нанесе единствената досега загуба в кариерата на Пулев. Можете да следите Кубрат Пулев - Райдъл Букър НА ЖИВО в Sportlive.bg.

"Тази възможност означава много. Всички разбират моята история. Отидох в затвора за 12 години. От две години вкъщи, аз бях много активен. Този двубой не можеше да дойде в по-добър момент, тъй като тъкмо бях на лагер с Усик, когато получих обаждането. Напуснах лагера на Усик и отидох в този на Уайлдър и така останах зает", обясни американецът на пресконференцията преди мача.

"Получавам много обаждания да отида и да помогна на великите. Тъкмо бях на лагер с Антъни Джошуа, научих нещо и обратно. И така, аз съм около играта 31 години и идвам да дам моя опит и таланти. Не отнемам нищо от нечий талант, защото всеки има свой талант. Той не се е бил с боксьори в тежка категория като мен, изкусен като мен. Разбрах, че е загубил от Кличко. Кличко беше обучаван от велик човек, който научи мен и моя треньор, Емануел Стюард. Те все още нямат атлетизма, който аз имам. Ще оставя таланта си да говори сам за себе си", допълни Букър. А какво каза Пулев за предстоящата битка вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички