Боксовата библия прати Кубрат Пулев далеч от фаворитите в тежка категория


Боксовата библия прати Кубрат Пулев далеч от фаворитите в тежка категория
Снимка: Guliver/GettyImages

4737 0

Списание "Ring", което е едно от най-популярните издания за бокс, публикува обновената си ранглиста в тежка категория. Няма изненада в челото, където е безспорният №1 към настоящия момент Антъни Джошуа, но след това има няколко дискусионни решения на създателите на ранглистата.

Българският боксьор Кубрат Пулев, който преди малко повече от месец се преврърна в официален претендент на IBF за световната титла на британеца, е класиран едва на 10-о място, като е много спорно дали боксьори като Джарел Милър (№8) и Адам Ковнацки (№9) трябва да са преди него.

Второто място в класацията пък стана обект на сериозни критики в САЩ, тъй като действащият шампион на WBC Дионтей Уайлдър е поставен под №3 - зад Тайсън Фюри, срещу когото стигна до равенство в суперсблъсъка между двамата в Лос Анджелис. Британецът пък се завръща в топ 10 за първи път, откакто се върна към активната си спортна кариера.

Ето и пълната класация на "Ring Magazine", а след това вижте шокиращия коментар на съдията на мача Фюри - Уайлдър за нокдауна в последния рунд

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички