Тервел Пулев постигна безапелационна победа №14, нокаутира германец в първи рунд (ВИДЕО)

Тервел Пулев записа безапелационна победа в битка номер 14 при професионалистите! Той постигна успех срещу Кай Курзава още в първия рунд на галавечер край немския град Кьолн. Срещата му с Курзава се проведе в полутежка категория в осем рунда

Българинът стигна бързо до два нокдауна и реферът взе решение да прекрати двубоя. По този начин Тервел остава непобеден, откакто стана част от професионалния бокс. В 12 от двубоите е победил след нокаут. Съперникът на Пулев записа 47-и двубой на професионалния ринг, като допусна своята девета загуба. За шести път Курзава беше нокаутиран в своята кариера.

Тервел Пулев с невероятно признание: Американецът можеше и да ме бие, ако...

Тервел Пулев беше обяснимо доволен от трудната победа, която постигна срещу Мич Уилямс в Коста Меса. Това беше неговата 13-а победа на професиона...

ПРЕДИ ДВУБОЯ

"Поради забавения багаж на Тервел Пулев при пътуването със самолет, се наложи той да се качи на кантара по дънки. Въпреки това официалното мерене беше преминато от българския боксьор", бе написано на официалната страница на боксьора във Facebook ден преди двубоя.

Съперникът на Тервел Пулев Каи Курзава е на 42 години, като в кариерата си има 38 победи и 8 загуби. Полседният мач на българина бе в САЩ през март месец. Тогава той победи Мич Уилямс след пълни 6 рунда. След двубоя Пулев имаше фрактура в ръката, която лекува няколко седмици.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!