Бащата на Руис обяви причината синът му да загуби реванша с Джошуа


Бащата на Руис обяви причината синът му да загуби реванша с Джошуа
Снимка: Guliver/GettyImages

3474 0

Бащата на Анди Руис-младши обясни защо неговият син загуби в реванша срещу Антъни Джошуа в Саудитска Арабия. Според мексиканеца, неговият син е сгрешил в това, че се е почувствал звезда. Както е известно, шест месеца след като сензационно отне на Джошуа титлите на WBA (Super), IBF, WBO и IBO, Руис му ги върна обратно, губейки в реванша.

"Анди си мислеше, че е в състояние да контролира теглото си. Но аз му казах преди месец: "Няма да стигнеш до битката с правилното тегло, ти усложняваш задачата си, защото ще се измориш. Няма да можеш да се движиш добре на ринга", заяви Анди Руис-старши, цитиран от "Boxing Social".

"И нямаше никакъв начин да го накарам да промени нещо. Но сега той си е научил урока и възнамерява да се върне. Той не ни слушаше заради славата. Мотаеше се с приятели, устройваше купони и не слушаше отбора си. Това беше най-лошият тренировъчен лагер, който можеше да се направи", допълни бащата на боксьора. В същото време, Джошуа призна, че завижда на Руис за подготовката му за мача. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички