Джошуа не прие "оправданията" на Руис, но пък му завидя за начина на подготовка

Двукратният световен шампион Антъни Джошуа не прие оправданията на Анди Руис, че е купонясвал прекалено много и не е успял да се подготви достатъчно за реванша. Британецът дори се пошегува, че би искал и той да може да се подготвя по този начин.

"Това просто не е начинът да си шампион. Анди може да казва всички тези неща, но беше наясно, че има мач и знаеше най-добрия начин за подготовка. За негово съжаление не мина, както му се искаше. Сигурен съм, че може да направи исканите промени и да научи урока си", заяви Джошуа.

Какво изкрещя Джошуа на Руис след осмия рунд и поредните непозволени удари на мексиканеца?

Антъни Джошуа си върна световните титли в тежка категория с доминиращо представяне на ринга, за да отмъсти за сензационната си загуба на Анди Руи...

"Той знае грешките си, може би и заради това са извиненията. Просто трябва да излезе отново и да се завърне. Той е страхотен бивш шампион и се справи добре, като ме победи честно. Понякога просто трябва да "рестартирате" себе си и това се получава в много различни форми. Този път аз наистина бях концентриран върху работата си", допълни още той.

А как треньорът на Руис го обвини за загубата - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!