Антъни Джошуа обмисля любопитно предложение за бой


Антъни Джошуа обмисля любопитно предложение за бой
Снимка: Guliver/GettyImages

13194 0

Двукратният световен шампион в бокса Антъни Джошуа е получил предложение за мач в Африка. То е дошло от Демократична република Конго, съобщава Sky Sports, като цитира мениджъра на боксьора Фреди Кънингам.

"Той (промотърът на Джошуа - Еди Хърн) проучва възможността. Вече има контакт. За следващия бой Африка няма да е подходящо, но със сигурност ще се състои двубой там", заяви Кънингам. Самият Джошуа след победата срещу Анди Руис също заяви, че е отворен за възможността да се бие там, като боксьорът винаги е говорил с топли чувства за Нигерия.

През 1974 г. африканската страна, която по това време се казваше Заир, прие един от най-големите мачове в историята на бокса. Тогава Мохамед Али победи Джордж Форман за световната титла. А сега отново да са устремени да организират подобен сблъсък.

Иначе е ясно, че Ей Джей предпочита да се озове на ринга първо срещу Усик, това е по-малко вероятният вариант. Запознайте се с причините да видим първо Джошуа срещу Пулев през 2020 година в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички