Антъни Джошуа към всички боксьори: Първият ми съперник е Пулев


Антъни Джошуа към всички боксьори: Първият ми съперник е Пулев
Снимка: Getty Images/Gulliver

7064 0

Хегемонът в тежка категория на световния бокс Антъни Джошуа за пореден път беше категоричен, че следващият му съперник е Кубрат Пулев. Българинът е задължителен претендент на IBF, а британецът е подписал споразумение с федерацията да се изправи срещу Кобрата веднага след реванша с Кличко, дори срещата да се провали.

"Задължителният ми мач с Пулев е в сила от година. Задължителният мач с Луис Ортис е в сила от два месеца. Имам задължения в сила за изминалата година IBF ми даде да се бия с Кличко. Трябваше да подпишем споразумение, че веднага след мача с Кличко (ще се бия с Пулев) или ако няма реванш", сподели Джошуа, чийто пояс от WBA е под заплаха, тъй като асоциацията иска да му го отнеме.

"Щях да се бия първо с Ортис, ако той беше следващият човек преди Пулев. С моя екип сядаме и говорим, мислим какво е най-доброто и продължаваме напред. Обичам да се бия за коланите: това е история, но важното е какво е добро за мен и моята кариера в дългосрочен план.

Определено ще се бия в двете задължителни защити, защото те са вълнуващи. Става дума за това дали някой е търпелив, или иска коланите сега. Хората казват, че искат да се бият с мен. Те не искат това, искат наградите, които идват с това да се бият с мен. Ще получат своя шанс", категоричен бе Джошуа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички