Опитват се да блокират мача на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа


Опитват се да блокират мача на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа
Снимка: БГНЕС

2068 0

След като Владимир Кличко се отказа от бокса, двубой между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа изглежда сигурен. Промоутърът на британеца Еди Хърн обеща, че след реванша с украинеца Кобрата ще получи своя шанс да се бие за титлата на IBF. Но вече се появи съперник, който иска да изпревари българина за мач срещу новия хегемон на тежка категория.

Шампионът на Световния боксов съвет (WBO) Дионтей Уайлдър поиска да се изправи срещу Джошуа. Той отправи послание към него в "Инстаграм" и заръча на Еди Хърн да организира битка между двамата - 11 ноември.

"Еди, знам, че не сте очаквали отказването на Кличко, но няма защо да си скубете косите и да си ядете ноктите. Все още може да поработим над датата 11 ноември. Първо ти ме попита дали искам да се бия с Белю, но разбра, че съм малко големичък за него. След това ми предложи резервен вариант в лицето на Дилиън Уайт.

Сега имаш възможност да организираш бой, който може да стане един от най-големите в историята на нашата категория. Не ми говори за официални претенденти. Мисля, че съответните федерации с радост ще отменят двубоя заради обединителен мач. Този двубой е неизбежен. Затова, момичета, обадете ми се. Чакам ви", написа Уайлдър. Реакция от лагера на Джошуа все още няма.

Еди Хърн и компания вече обявиха, че преговарят за мач срещу Кубрат Пулев, но междувременно и друг от топ боксьорите в тежка категория - Луис Ортис, поиска да се бие с Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички