Антъни Джошуа: Искам врагове като Усик да кажат, че съм ги победил!


Антъни Джошуа: Искам врагове като Усик да кажат, че съм ги победил!
Снимка: Getty Images/Gulliver

2202 0

Двукратният световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа изрази пълна готовност да се изправи срещу Олександър Усик, който е задължителен претендент на WBO. Към момента обаче по-вероятно е Джошуа първо да се изправи срещу Кубрат Пулев и след това евентуално срещу Усик.

"Много надежден противник. Преследвайки своята цел, искам противници като Усик да кажат, че съм ги победил. Той използва много добре краката си и позиционира ръцете си. Не можете да го ударите, защото краката му се движат толкова добре", каза Джошуа пред Sky Sports.

"Това, което бих сторил, както вече съм го правил и друг път, е да го проуча - от движението му, позиционирането на ръката му, до ударите му. Тогава бих отишъл при негови съперници, които са се изправили пред него и да открия информация как да го победя. Той все още изследва дивизията, но иска парче от големия пай - той е повече от добре дошъл да опита да вземи това от ръцете ми", допълни Ей Джей. 

Междувременно изглежда, че има по-сериозно развитие около следващия двубой на британеца, след като Еди Хърн обяви важна новина за предстоящ мач на Олександър Усик (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички