Андреа за целувката пред "The Sun": Невероятно наскърбена съм и тъжна!


Андреа за целувката пред "The Sun": Невероятно наскърбена съм и тъжна!
Снимка: Facebook

16110 0

Британският таблоид "The Sun" измъкна вторичен коментар от певицата Андреа за скандала с целувката, който доведе до отнемането на боксовия лиценз на любимия ѝ Кубрат Пулев за територията на щата Калифорния. Както е известно, повод за проблемите на Кобрата стана целувката, която той залепи на интервюиращата го Дженифър Равало след успеха над Богдан Дину.

Британското издание отбеляза, че Андреа е "зашеметяваща" и разкри любопитния ѝ коментар на създалата се ситуация. От него става ясно, че блондинката стои твърдо зад приятеля си и приема, че целувката е била просто шега.

"Аз съм шокирана! Ние дори спорихме за това. Познавам го много добре, той е шегаджия с огромно чувство за хумор. Знам, че го е направил като шега. Момичето отговори на целувката му. Тя се усмихна! Целият свят видя, че на нея ѝ хареса. Беше сладка изненада за нея. Предполагам, че след това някой се е възползвал от ситуацията и ѝ е дал ужасния съвет да направи това", заяви певицата пред изданието.

"Невероятно наскърбена съм и тъжна. Не мога да повярвам, че може да има толкова зли хора по света. Те се познаваха повече от 10 минути. Тя се държеше много топло с него от предишния ден и те си говореха от много близко, по-близо, отколкото журналистът трябва да говори със спортиста. Тя лъже по грозен начин и изкривява истината", допълни разгневената Андреа. Вижте тук първия ѝ коментар за случилото се.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички