Всеки мечтае да е като Майкъл Джордан, дори днес


Всеки мечтае да е като Майкъл Джордан, дори днес

1988 0

Баскетболистът Майкъл Джордан е популярен по цял свят като най-добрият играч за всички времена. Той е многократен носител на MVP в НБА, реализатор №1 на Чикаго Булс, 4-и във вечната класация по точки в лигата и 5-кратен шампион в най-силното баскетболно първенство.

Неговата кариера обаче издигна марката "НБА", а и баскетболът като цяло, на друго ниво, като от Олимпийските игри в Барселона през 1992 година насам баскетболът се превърна в един от топ спортовете в световен мащаб, а Джордан се превърна в световна марка.

Така, благодарение на огромната си популярност и отличния бизнес нюх в момента Майкъл Джордан е милиардер, като мина границата преди няколко месеца със закупуването на още няколко процента от акциите на Шарлът Хорнетс.

По времето на Джордан в НБА играчите не взимаха толкова много пари, колкото в момента, но с перфектни ходове Джордан е най-добре печелещият бивш спортист.

Колегите от Expert.bg направиха анализ за това как Джордан стана милиардер, проследявайки неговите ходове през последните години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички