Вижте всички суперзвезди в НБА, които ще играят в Мача на звездите


Вижте всички суперзвезди в НБА, които ще играят в Мача на звездите

1639 0

Рано тази сутрин треньорите на Запада и Изтока в Мача на звездите определиха резервите, които ще са част от двата тима по време на шоуто в "Медисън Скуеър Гардън" в средата на февруари.

Както е известно, Стеф Къри изпревари ЛеБрон Джеймс по вот, спечелвайки за пръв път гласуването на феновете с над милион и половина гласа.

Титулярите на Западната конференция са Стеф Къри, Коби Брайънт, Марк Гасол, Блейк Грифин и Антъни Дейвси, докато тези на Изтока - Джон Уол, Кайл Лаури, ЛеБрон Джеймс, Кармело Антъни и Пау Гасол.

За Западната конференция със сигурност мача ще пропусне Коби Брайънт, който претърпя операция на рамото си и е аут от игра в следващите 9 месеца. Той беше 4-и по гласове.

За Западната конференция, чийто тим ще бъде воден от Стив Кър, за резерви бяха избрани гардовете Джеймс Хардън, Клей Томпсън, Крис Пол и Ръсел Уестбруук. Останалите са Кевин Дюрант, Тим Дънкан и ЛаМаркъс Олдридж.

Огромна изненада е отсъствието на двама от играчите, които бяха считани за сигурни в този списък - Деймиън Лилард и ДеМаркъс Къзънс, които са сред най-добрите на Запад досега през сезона. За Лилард вероятно ще има "отверено" място заради контузията, докато Къзънс може само да се надява Тим Дънкан да откаже поканата, след като нееднократно е заявявал, че не желае да играе повече в Мача на звездите.

На Изток нямаше особени изненади, след като Майк Буденхоузър избра трима от своите играчи в Хоукс - Джеф Тийг, Пол Милсап и Ал Хорфорд. Джими Бътлър, Крис Бош и Кайри Ървинг бяха останалите избраници на треньорите.

Уейд обаче също получи контизия и по всяка вероятност няма да може да вземе участие в Мача на звездите. Неговото място ще бъде дадено на някой измежду Кайл Корвър, Брендън Найт, Никола Вучевич, ДеМар Дероузън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички