ВИДЕО: Какво направи, ЛеБрон?!? Изпълнението му вдигна милиони на крака


ВИДЕО: Какво направи, ЛеБрон?!? Изпълнението му вдигна милиони на крака
Снимка: Guliver/GettyImages

2567 0

Само 24 часа след като Джеймс Хардън счупи глезените на съперник, най-добрият баскетболист на планетата ЛеБрон Джеймс не позволи на гарда на Хюстън Рокетс да откъсне в класацията за изпълнение на годината в НБА. Лидерът на Кливланд Кавалиърс направи немислимото, за което говори абсолютно целия свят.

Крилото на хегемона в Източната конференция има десетки, дори стотици фантастични отигравания на баскетболния паркет, но досега никой не бе виждал това, което той причини на защитата на Филаделфия 76.

Джеймс беше на върха на атаката на Кавс, когато Томпсън тръгна към линията за три точки, за да постави заслон срещу Роберт Ковингтън. Джоел Ембийд се притечче на помощ, но в този момент Краля избухна - веднага смени посоката с дрибъл зад гърба, топката мина между краката на съотборника му, а Джеймс се измъкна от тройния сандвич и имаше път към коша. Там той беше фаулиран, но дори това не му попречи да отбележи кош - късметлийско, но и адски красиво изпълнение.

"Кавалерите" загубиха срещата срещу Фили у дома, но феновете на отбора поне имат един момент, който да ги накара да се усмихнат, след като отборът е с 3 загуби в последните си 5 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички