Везенков обеща най-доброто от себе си на представянето си в Барселона


Везенков обеща най-доброто от себе си на представянето си в Барселона

1288 0

Българският баскетболен талант Александър Везенков днес официално бе представен като нов играч на Барселона. Националът подписа с каталунците за 4 години, като днес за първи път се срещна с испанските медии. Той взе фланелка с номер 14 в новия си клуб.

"Много съм доволен, че съм тук. Барселона е много голям отбор и това е сбъдната мечта за мен. Ще дам всичко от себе си, за да спечелим много титли. Когато играеш в Барса, усещаш напрежението всеки ден. Искам да докажа, че заслужавам да съм част от такъв клуб. Всеки път ще давам най-доброто от себе си", бяха встъпителните думи на българина при представянето му.

"НБА е мечтата на всеки баскетболист по света, но в момента желанието ми е да печеля с новия ми отбор. Може би за в бъдеще ще имам по-голям шанс там", каза още Везенков, който разкри, че целта му е да се развива в новия си тим. В НБА той се вижда след около 4-5 години.

Заедно с Везенков Барселона представи и друго ново попълнение - Самардо Самюълс. Пред медиите говори и техническият директор на "блаугранас" Жоан Креус, който посочи: "Везенков носи баскетбола във вените си. Въпреки че още е млад, вече има много изиграни минути, и не на последно място е MVP."

Везенков разкри, че именно Креус е сред основните причини той да избере Барселона пред Панатинайкос, Фенербахче и другите си кандидати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички