Везенков: Не идвам в Барселона, за да остана един сезон


Везенков: Не идвам в Барселона, за да остана един сезон

978 0

Както стана ясно, големият талант на българския баскетбол Александър Везенков ще продължи кариерата си в Барселона. Договорът му е за четири години, но мнозина смятат, че още през следващото лято българинът може да пробва късмета си в Националната баскетболна асоциация. Везенков обаче е категоричен, че не мисли да остава само един сезон в испанския гранд.

"Още не сме подписали, но всичко е решено. Отивам в Барселона. Последните 5-6 месеца хората от Барселона ми показаха, че силно ме искат. Аз и Доулмен ще играем на позиция "4" и ще бъде привлечен още един човек за позиция 4 и 5. Още не съм разговарял с Хави Паскуал, но зная, че ме харесва и попадам в плановете му", сподели Везенков пред „Мундо Депортиво”.

"През следващата година със сигурност ще се запиша в Драфта на НБА, но не идвам в Барса, за да остана само един сезон", добави още българинът.

След обявяването на трансфера, медиите в Испания засипаха с похвали Александър Везенков. „Барселона си осигури добър играч за бъдещето", написа авторитетното издание „Марка”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички