Уизърдс удариха Пейсърс и оформиха плейофите в НБА


Уизърдс удариха Пейсърс и оформиха плейофите в НБА
Снимка: Getty Images/Guliver

712 0

Вашингтон Уизърдс показа способността си да отвръща на предизвикателството, печелейки срещу Индиана Пейсърс със 142:115 в плей ин турнира на НБА, за да грабне осмото и последно място в плейофите на Източната конференция.

Ръсел Уестбрук и Брадли Бийл отново бяха във върхова форма, комбинирайки за 43 точки и помагайки за серия от 16-0 във втората четвърт за доминиращия успех след разочароващото поражение от Бостън Селтикс със 100:118.

Бийл приключи с 25 точки, а Уестбрук се отчете с дабъл-дабъл – 18 пункта, 15 асистенции и осем борби за „магьосниците“, които се класираха за първи път в плейофите от 2018-а насам, когато отстъпиха в първи кръг на Торонто Раптърс. Уизърдс ще играят с първия сийд Филаделфия 76-ърс, а дебютният двубой в серията е в неделя.

Пейсърс пък няма да играят в плейофите за първи път след пет поредни участия. Малкълм Брогдън приключи с 24 точки, а Домантас Сабонис направи трипъл-дабъл – 19 точки, 11 борби и 10 асистенции, преди да напусне паркета заради натрупани нарушения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички